Home

Met dank aan onze sponsors:

Belfius gelooft in de 11 miljoen talenten in dit land, ook in het uwe. Daarom steunen we u volop met de beste service en de meest performante diensten en producten. En zetten we ons volledig in voor uw droomhuis, uw ondernemersplannen… en als dynamische partner van de publieke overheid ook voor de nieuwe ziekenhuizen, scholen, sportcentra en fietspaden in uw buurt.

Val op en wordt gezien, wij maken en monteren uw publiciteit op maat.

Adams Muziekcentrale te Lummen is dé Belgische speciaalzaak voor blaasinstrumenten en slagwerk. Hier vindt u de grootste voorraad in nieuwe en gebruikte koper-, houtblaasinstrumenten en slagwerk van alle wereldmerken. Ook alle toebehoren zijn voorradig tegen de beste prijzen en het professioneel herstelatelier in eigen huis zorgt voor de optimale conditie van de instrumenten.

Bij Bol & Orchestra te Hasselt heeft U de unieke kans, om in een ontspannen sfeer de echte karakteristieke verschillen te ontdekken tussen Europese en Aziatische piano’s en zelf te leren ervaren welke aspecten daarvan juist U in het bijzonder aanspreken. Meer dan 120 diverse instrumenten staan voor U klaar, zowel voor de beginnende als de professionele pianist.

Colpaert-Van Leemputten heeft reeds meer dan 50 jaar ervaring als betrouwbare leverancier voor de keramist. Er is steeds advies en ondersteuning mogelijk. Meer dan 100 soorten klei, 600 glazuren en alle draaischijven van Shimpo op voorraad. Dat alles aan correcte en eerlijke prijzen.

Copyright Bookshop is de internationale boekhandel voor actuele kunst, architectuur, design, tuinarchitectuur, fotografie, graphic design en typografie.

Danspunt is de sparringpartner van al wie gebeten is door dans. De sidekick van dansers, makers en docenten. De linker- en rechterhand van scholen, gezelschappen en dansfans pur sang. Voorbij alle stijlen ondersteunen wij aanstormend talent, creëren wij kansen en zetten wij dans op de kaart in Vlaanderen, Brussel en ver daarbuiten. Zoek je een podium, vorming, advies? Wil je dans kennen, kijken, voelen? Danspunt maakt de vloer vrij voor inspirerende ontmoetingen en artistieke expressie.

De grootste online winkel voor kunstenaarsbenodigdheden in België, aan de scherpste prijzen met regelmatig super promo’s. Verf, schildersezels, doeken, papier, mediums, penselen, additieven en onderhoud, mixed media, cadeaucheques. Speciale tarieven voor scholen, voor alle info : bettina.meermans@gerstaecker.be

In de 1000 scholen en voorzieningen van het GO!, het onderwijs van de Vlaamse Gemeenschap, zijn we allemaal vip: unieke mensen met specifieke talenten, interesses en ambities. Met 36.000 medewerkers biedt het GO! aan meer dan 320.000 leerlingen en cursisten kwaliteitsvol onderwijs. Iedereen krijgt gelijke kansen om zich zo breed mogelijk te ontwikkelen. Samen leren samenleven en actieve burgers vormen is onze missie.

Piano’s voor iedereen, in elke kwaliteitsklasse, voor elk budget en altijd in goeie conditie.
Een sfeervolle winkel in het centrum van Dendermonde met een technische werkplaats waar op ambachtelijke wijze met een vast team reparaties en restauraties aan piano’s en vleugels worden uitgevoerd.

Alles voor de keramist!
Zowel naar toebehoren, opleidingen als infrastructuur willen we complete ondersteuning bieden aan beginnende tot vergevorderde keramisten. Onze docenten en winkelverantwoordelijke beschikken over een master in keramiek zodat gedegen ondersteuning en uitleg een zekerheid is.

Slagzin: Lucas Creativ: dÈ creatieve speciaalzaak bij u in de buurt voor al uw inlijstingen, schilder-, teken,- school-, en hobbymateriaal. www.lucascreativ.be - www.lucascreashop.be

Blaasinstrumenten, Drums & Percussie, Digitale pianoís & Keyboards, Accessoires A-dealer: Bach | Besson | Buffet Crampon | B&S | Selmer | Yanagisawa | Yamaha | enz. Professionele service met eigen ìn huisî atelier.

OVSG vzw is de Onderwijskoepel van Steden en Gemeenten en dé partner van stedelijke en gemeentelijke schoolbesturen en hun scholen, centra en academies. OVSG doet aan belangenbehartiging, biedt pedagogische begeleiding, vorming en nascholing en juridische ondersteuning en advies. Samen met scholen, centra en academies werkt OVSG aan democratisch, kwaliteitsvol en zorgzaam onderwijs.