Home

Wedstrijd Klara

ACADEMIES KIEZEN KLASSIEKE MUZIEK

OPROEP:

‘Boodschap van algemeen nut’. Academies te lande, laat van je horen!  Kies voor Klara een stuk klassieke muziek. Als Klara je muziek laat horen, dan maakt je academie kans op de Klaramuziekgids ‘Iedereen Klassiek’ met commentaar bij 96 bekende muziekwerken én een 10 delige cd-box.

Beste directeur, medewerker, leraar, leerling,

Op zaterdag 3 februari is het weer Dag van de Academies. Een gelegenheid  voor Klara om de academies in de bloemen te zetten. Dat doen we dit jaar met enkele repo’s vanuit de academies (ESPRESSO),  een gesprek met  minister Hilde Crevits bij Werner Trio (TRIO) en een muzieknamiddag op 3 februari, samengesteld door de Academies (BOETIEK KLASSIEK).

In Boetiek Klassiek (15u-18u) van zaterdag 3 februari laten we leerlingen en leraars, of de hele academie, een stuk klassieke muziek kiezen (max. 10 minuten). We lezen graag waarom jullie dat stuk hebben gekozen. Met een thema BOODSCHAP VAN ALGEMEEN NUT, mogen jullie meteen jullie academie met een kort pittig tekstje in de verf zetten.

Als Klara je muziek laat horen, dan maakt de academie kans op de Klaramuziekgids ‘Iedereen Klassiek’ met commentaar bij 96 bekende muziekwerken én een 10 delige cd-box.

Stuur tot 28 januari de titel van maximum 3 klassiek muziekwerken (max 10 minuten) en verantwoordingen naar:  Boetiekklassiek@klara.be

Eigen opnames mogen ook worden opgestuurd (per post of digitaal), maar de Klararedactie beslist of de opname voldoende uitzendkwaliteit heeft.

Voeg er ook een telefoonnummer bij, misschien word je wel opgebeld.

Vriendelijke groet,

Liesbet Vereertbrugghen en Nicole Van Opstal

Namens Boetiek Klassiek

Dank aan onze sponsors